Confidentialitate

Nota de informare

SC Expert Events SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori, respectand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

Definitiile termenilor

Precizam ca pentru a putea intelege mai bine Politica de Confidentialitate trebuie ca, mai intai, sa va insusiti corect urmatoarele definitii ale cuvintelor cheie, cu scopul de a nu exista confuzii sau interpretari gresite ale politicii noastre de confidentialitate.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de Utilizator al www.Decoratiuni-nunta.com beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime de catre SC Expert Events SRL a Serviciilor sale pe internet.

Prin completarea formularului de inregistrare prin care obtineti acces la Serviciile www.Decoratiuni-nunta.com, va dati in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele Dumneavoastra cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC Expert Events SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor utilizatorilor de catre SC Expert Events SRL, fara ca aceasta sa implice asumarea oricarei alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

Conform Legii nr. 677/2001 cu respectarea conditiilor de forma si continut acolo prescrise, puteti, o data pe an, sa exercitati un drept de acces la datele furnizate, pentru a afla daca acestea sunt sau nu prelucrate. De asemenea puteti oricand exercita, in conditiile prevazute de aceeasi lege, un drept de interventie asupra datelor in sensul rectificarii, actualizarii, blocarii sau stergerii datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi. In special cu privire la datele incomplete sau inexacte, aveti posibilitatea exercitarii unui drept de opozitie in situatii particulare in sensul descris de lege, precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa solicitati oricand doriti stergerea contului sau anonimizarea datelor.

Pentru situatiile in care veti solicita stergerea contului, agreati si intelegeti ca stergerea datelor personale ce va apartin va fi urmata de anularea contului dumneavoastra din sistem si in consecinta de imposibilitatea de a accesa Serviciile www.Decoratiuni-nunta.com oferite de SC Expert Events SRL.

Pentru exercitarea drepturilor mai sus aratate, puteti adresa o cerere pe e-mail la adresa [email protected], in scris la sediul  SC Expert Events SRL din Calea Chisinaului nr. 27, parter, cam. 5,  judetul Iasi, sau pe fax la numarul (+40) 332.41.88.41. In eventualitatea adresarii unei astfel de cereri, in scopul urgentarii efectelor acesteia, va rugam sa studiati cu atentie prevederile legislatiei aplicabile, astfel incat solicitarea sa indeplineasca toate conditiile de forma si continut prevazute de lege.